Wat zijn de doelstellingen?

Wat zijn de doelstellingen van de Stichting Marokko?

De Stichting Armoede in Marokko is een organisatie opgericht in 2015 met het doneer-nudoel om zich in te zetten voor armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling in Marokko met name door ondersteuning van Marokkaanse straat- weeskinderen en gehandicapten die te lijden hebben met armoede. Stichting Armoede in Marokko wil ook initiatieven opzetten die de levensomstandigheden van de Marokkaanse bevolking kunnen verbeteren o.a. door de bestrijding van analfabetisme en laaggeletterdheid. De Stichting wil een versterkt en het herstel zien van solidariteit met elkaar en voor elkaar.

Stichting Armoede in Marokko

Ieder kind heeft talenten, ieder kind heeft dromen. Stichting Armoede in Marokko vindt dat ieder kind het recht heeft om zich te ontplooien.

Stichting Armoede in Marokko komt op voor de positie van zeer kwetsbare kinderen in Marokko. Hiervoor biedt Stichting Armoede in Marokko directe, op maat gesneden hulp aan deze kinderen èn vraagt om aandacht voor hun positie en hun rechten. Stichting Armoede in Marokko helpt door bestaande, goedlopende lokale projecten te financieren die zich richten op 5 essentiële basisvoorzieningen: gezondheidszorg, voeding, onderwijs, onderdak en aandacht.

Daarnaast vraagt Stichting Armoede in Marokko aandacht door kinderen een podium te bieden, kinderen die vaak niet zelf de aandacht van de wereld kunnen trekken.

Sponsoring

Aandacht ook voor het sponsoring van het kind (eren) met zijn moeder te ondersteunen. Een ondersteunde campagne voor het kind (eren) met zijn moeder door verlenen van 15 euro per maand.  Tot dusver is er een aanvraag voor 145 kinderen gedaan. (31-01-2017)

Al vanaf 15 euro per maand per kind zal uw donatie een enorm verschil maken in het leven van een weeskind.  U kunt meer of minder doneren en u mag er zeker van zijn dat al uw donaties 100% gebruikt wordt voor de weeskinderen. Het geld gaat uitsluitend en rechtstreeks naar de weeskinderen om hun opleiding en voeding kosten te dekken.  Alle mensen die St. A. M werken zijn vrijwilligers.

We helpen! Juist nu is jouw steun hard nodig.